Er kan enkel een gelaatsverzorging geboekt worden indien er reeds een huidanalyse werd uitgevoerd.

Na een precieze diagnose weet je exact wat jouw unieke huid nodig heeft

Een zeer doeltreffende manuele verzorging dankzij de precisie van specifieke verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve verzorgingsproducten. In functie van jouw Skin ID wordt er diep gewerkt op de noden van jouw huid. Bovendien werkt de gezichtsmassage relaxerend.

Je huid wordt in de diepte gereinigd met behulp van het EF Skin Care apparaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen. We stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid.

Verhelderende, egaliserende verzorging, voor een egale teint. De huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift met de Ultra Scrubber. We laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.

Allround anti-agingverzorging voor een vermoeide huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. Deze bestrijdt daarbij rimpels en acnelittekens. De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid.

Liftende anti-agingverzorging voor een strakkere, jongere huid. Hierbij worden alle producten diep ingesluisd dankzij de Sono Lifter. Ook rimpels worden hiermee aangepakt. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener.

COMING SOON

De exclusieve High Tech-verzorging verenigt de vier Care-toptechnologieën. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. We bestrijden daarbij ook rimpels en acnélittekens. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster vervagen we tekenen van vermoeidheid. Je gezicht ziet er zichtbaar jonger uit.

Intensieve verzorging van de oogcontour, met uiterst doeltreffende drukpuntenmassage, liftende anti-agingmassage, actieve Expert Eye patch en intensieve behandeling van de oogcontour met de Oxy Booster. De verzorging vermindert wallen en donkere kringen, egaliseert rimpels, opent de blik en neemt tekenen van vermoeidheid weg.

Besteedt jij ook veel tijd aan je make-up zonder het gewenste resultaat? Of ben je erg onzeker en durf je er gewoon niet aan beginnen?
Ik neem graag de tijd om jou professioneel advies te geven.

Kom gerust eens langs op afspraak, dan nemen we rustig de tijd om je te maquilleren. Tijdens deze make-up workshop leer ik hoe je jezelf kan opmaken met de toppers van I.AM.KLEAN.

WIST JE DAT?
In de periode dat ik tewerkgesteld was bij Ici Paris XL, ik de make-up artist voor Dior was voor het filiaal te Halle? En ik bij verschillende grote namen waaronder Dior, maar ook Chanel, Lancôme, Sisley, … opleidingen heb gevolgd?


VVS Laserontharing – Specialist in laserontharing

Nooit meer waxen, scheren of epileren! Permanente, definitieve ontharing met laser.
VVS laserontharing bezorgt u een professionele behandeling dankzij de Lightsheer diodelaser, die wereldwijd bekend staat als de ‘Gouden Standaard’ voor permanente haarverwijdering.

Klik hier om meer informatie hierover te ontdekken. Of boek hier rechtstreeks je afspraak!


Betaling gebeurt ter plaatse.
Geen Bancontact mogelijk, wel cash of Payconiq.